Інформація про " The reactions have been stopped by boiling, and the glucose introduced was quantified by peroxidase/glucose oxidase (PGO) assay strategy (Sigma-Adrich, St. Louis, MO, U.S.A.) in fifty mM sodium acetate buffer, pH 5 "

Перейти до: навігація, пошук

Основна інформація

Заголовок для відображенняThe reactions have been stopped by boiling, and the glucose introduced was quantified by peroxidase/glucose oxidase (PGO) assay strategy (Sigma-Adrich, St. Louis, MO, U.S.A.) in fifty mM sodium acetate buffer, pH 5
Ключ сортування за замовчуваннямThe reactions have been stopped by boiling, and the glucose introduced was quantified by peroxidase/glucose oxidase (PGO) assay strategy (Sigma-Adrich, St. Louis, MO, U.S.A.) in fifty mM sodium acetate buffer, pH 5
Довжина сторінки (в байтах)2978
ID сторінки47619
Мова вмісту сторінкиукраїнська (uk)
Модель вмісту сторінкивікітекст
Індексація пошуковими системамиІндексується
Кількість переглядів6
Число перенаправлень на цю сторінку0

Захист сторінки

РедагуванняДозволити всім користувачам
ПерейменуванняДозволити всім користувачам

Історія редагувань

Створив сторінкуChairlatex0 (обговореннявнесок)
Дата створення сторінки07:59, 23 лютого 2017
Останній редакторChairlatex0 (обговореннявнесок)
Дата останньої правки07:59, 23 лютого 2017
Загальна кількість редагувань1
Загальна кількість унікальних авторів1
Кількість поточних редагувань в історії (протягом 91 день)0
Кількість авторів за останній час0