Заголовок для відображення | The reactions have been stopped by boiling, and the glucose introduced was quantified by peroxidase/glucose oxidase (PGO) assay strategy (Sigma-Adrich, St. Louis, MO, U.S.A.) in fifty mM sodium acetate buffer, pH 5 |
Ключ сортування за замовчуванням | The reactions have been stopped by boiling, and the glucose introduced was quantified by peroxidase/glucose oxidase (PGO) assay strategy (Sigma-Adrich, St. Louis, MO, U.S.A.) in fifty mM sodium acetate buffer, pH 5 |
Довжина сторінки (в байтах) | 2978 |
ID сторінки | 47619 |
Мова вмісту сторінки | українська (uk) |
Модель вмісту сторінки | вікітекст |
Індексація пошуковими системами | Індексується |
Кількість переглядів | 6 |
Число перенаправлень на цю сторінку | 0 |
Редагування | Дозволити всім користувачам |
Перейменування | Дозволити всім користувачам |
Створив сторінку | Chairlatex0 (обговорення • внесок) |
Дата створення сторінки | 07:59, 23 лютого 2017 |
Останній редактор | Chairlatex0 (обговорення • внесок) |
Дата останньої правки | 07:59, 23 лютого 2017 |
Загальна кількість редагувань | 1 |
Загальна кількість унікальних авторів | 1 |
Кількість поточних редагувань в історії (протягом 91 день) | 0 |
Кількість авторів за останній час | 0 |