Внесок користувача
- 20:08, 5 березня 2018 (різн. • історія) . . (+3941) . . Н Kcal mol-1. The average O bond strengths in Table 5 do not (Створена сторінка: Kcal mol-1. The typical O bond strengths in Table five do not, on the other hand, usually [http://www.tongji.org/members/skate2pastry/activity/462461/ Esearch...) (поточна)
- 07:21, 1 березня 2018 (різн. • історія) . . (+3422) . . Н , and carbohydrates, and have been implicated in a variety of ailments and aging. (Створена сторінка: [http://newtonapples.com/members/friend5color/activity/342924/ Rs state they have no conflict of interest. Authors' contributions EC] Author manuscript; accessi...) (поточна)
- 16:00, 28 лютого 2018 (різн. • історія) . . (+3849) . . Н Kcal mol-1. The typical O bond strengths in Table 5 usually do not (Створена сторінка: The energy of the thermochemical cycles (Hess' Law) is illustrated by the calculation with the HQ?HQ- reduction potentials (Figure 2), [https://dx.doi.org/10.11...) (поточна)
- 15:56, 28 лютого 2018 (різн. • історія) . . (+4132) . . Н Kcal mol-1. The typical O bond strengths in Table five usually do not (Створена сторінка: The very first pKa of catechol (9.26170) is just not also various in the first pKa in hydroquinone (9.85), and for each the second pKa isChem Rev. Author manusc...)
- 07:12, 27 лютого 2018 (різн. • історія) . . (+3542) . . Н Kcal mol-1. The typical O bond strengths in Table 5 do not (Створена сторінка: Ortho-quinones and [http://www.medchemexpress.com/Brefeldin-A.html Decumbin site] catechols (1,2-hydroxybenzenes) are also important biological cofactors, one o...)